Mikrogrønt Solsikkespire - Skarp, krydret smak av pepper.
Solsikkespirer mikrogrønt er perfekt som topping på smørbrød, i salater, eller på supper.
Her finner du informasjon om Spirings mikrogrønt. Vi produserer mikrogrønt på Alna i Oslo. Vår produksjon av mikrogrønt sysselsetter personer som står utenfor arbeidsmarkedet – mennesker som har erfaring som tidligere rusavhengige eller har opplevd psykisk uhelse. Vi produserer mikrogrønt som spirer ved hjelp av hydrokultur og vertikal dyrking i høyden, lokalt og har et tett sammarbeid med Blå Kors i Oslo.
Solsikkespirer mikrogrønt er perfekt som topping på smørbrød, i salater, eller på supper.
Karse Mikrogrønt har en tydelig smak som er litt pepperaktig eller nesten som reddiker
Mikrogrønt av erter eller erteskudd smaker som milde sukkererter og kan brukes i stedet for, eller som tillegg til, andre grønnsaker.
Brokkolispirer eller brokkoli mikrogrønt passer perfekt som topping på supper eller i salater.
Sennep mikrogrønt er nydelig på smørbrød, i salater, eller til kjøtt.
Reddik mikrogrønt er perfekt som topping på smørbrød, i salater, eller på supper.