Tommys pesto

Denne enkle pestooppskriften er full av deilig mikrogrønt og har en smak som passer perfekt til en rekke forskjellige retter.

Bland i fersk pasta og tilsett noen friske tomater eller bruk til pizza, grillede grønnsaker, eller bare smør på toast med et posjert egg. Pesto er veldig allsidig og er veldig bra for deg også! Nyt Spiring.no mikrogrønnsaker.

Ingredienser

Hvordan

  1. Legg alle ingrediensene i en blender, tilsett mikrogrønnsaker, basilikum, hvitløk, sitronsaft og olivenolje.

  2. Bland til en smørbar pasta.

  3. Juster smaken - tilsett salt, pepper, olivenolje og mer sitronsaft for å oppnå konsistensen og smaken du ønsker.

  4. Kos deg med det samme eller oppbevar i en lufttett, beholder i kjøleskapet i opptil 5 dager.

Om du ønsker en litt annen smak på pestoen kan du legge til revet parmesan eller erstatte basillikum med spinat eller grønnkål.

FOTO: https://unsplash.com/@alienowicz