
Miniportrettet: Trym Hagen
Intervju med gartnerimedarbeider Trym Hagen, som forteller om sin opplevelse av Spiring.no som arbeidsplass og hvordan de støtter ansatte som vil holde seg rusfrie.
Maja Heger
02.07.2021
Lille Blad dyrker salat, krydderurter og mikrogrønt året rundt, i høyteknologiske lokaler i Askim.
I et beskyttet miljø framstilles grønnsakene innendørs ved hjelp av samme metode som vi i Spiring bruker. Hydroponi krever hverken jord eller sprøytemidler, og benytter dessuten mindre vann enn tradisjonelle dyrkemetoder. Høyt gjenbruk frigjør ferskvann til andre formål.
Energibehov til dyrkingen vil i stor grad dekkes av solceller, og maten er kortreist. Lille Blad har en visjon om at grønnsakene ikke skal ha reist lenger enn 1 time før den kan spises.
At innendørs dyrking frigjør landbruksareal og har en framtid i Norge, er toppen av kransekaka.
Spiring og Lille Blad er svært entusiastiske og ser fram til å videreutvikle samarbeidet for sysselsetting og miljøvennlig matproduksjon!
Besøk Lille Blads hjemmeside her 🥬
Intervju med gartnerimedarbeider Trym Hagen, som forteller om sin opplevelse av Spiring.no som arbeidsplass og hvordan de støtter ansatte som vil holde seg rusfrie.
André ønsker Eva velkommen som praktikant hos Spiring
André Anker fremmer sosial bærekraft og skaper muligheter gjennom å ansette tidligere rusavhengige. Les mer om Spiring.no sitt arbeid for inkludering!
👍 Sosialt engasjement: Vi jobber for å gi mennesker med tidligere rusproblemer en mulighet til å komme tilbake til samfunnet. Våre medarbeidere får opplæring og støtte som kan hjelpe dem å holde seg rusfrie.
🌱 Sunt og bærekraftige: Spiring.no mikrogrønt er en rik kilde til vitaminer, mineraler og antioksidanter. De er også en god kilde til fiber, protein og sink. I tillegg er vår produksjonsmetode svært bærekraftig.
😋 God smak: Mikrogrønt fra Spiring.no er alltid ferske og har smaker som gjør dem til et godt alternativ til tradisjonelle grønnsaker. De kan brukes i salater, smoothies, sandwicher, omeletter og andre retter.
Solsikkespirer mikrogrønt er perfekt som topping på smørbrød, i salater, eller på supper.
Karse Mikrogrønt har en tydelig smak som er litt pepperaktig eller nesten som reddiker
Mikrogrønt av erter eller erteskudd smaker som milde sukkererter og kan brukes i stedet for, eller som tillegg til, andre grønnsaker.
De med erfaring med rus som ønsker en meningsfull jobb og som vil samarbeide om vårt formål
Opplæring av produksjon, salg og distribusjon av mikrogrønt lokalt. Vi produserer mikrogrønt til restauranter og kantiner i lokalområdet.
Minimumsdeltakelse og tilpasset relevans for hver enkelt som starter i Spiring.no
Enorme samfunnsøkonomiske besparelser, lavterskeltilbud for de som ønsker arbeid. Gi alle mulighet til å oppleve en meningsfull tilhørighet til samfunnet de bor i og være en viktig brikke i samfunnet.
Vi i Spiring fokuserer på FNs bærekraftsmål og her kan du lese litt om hvordan vi gjør dette.
Her finner du informasjon om bestilling og levering av mikrogrønt med mening!
Vi er veldig glade for å være en del av Impact Startup allumniselskaper, og for å ha fått muligheten til å være en del av de sosiale initiativene som Ferd har gitt støtte gjennom sitt akseleratorprogram.
Intervju med gartnerimedarbeider Trym Hagen, som forteller om sin opplevelse av Spiring.no som arbeidsplass og hvordan de støtter ansatte som vil holde seg rusfrie.
André ønsker Eva velkommen som praktikant hos Spiring
André Anker fremmer sosial bærekraft og skaper muligheter gjennom å ansette tidligere rusavhengige. Les mer om Spiring.no sitt arbeid for inkludering!
Intervju med gartnerimedarbeider Trym Hagen, som forteller om sin opplevelse av Spiring.no som arbeidsplass og hvordan de støtter ansatte som vil holde seg rusfrie.
André ønsker Eva velkommen som praktikant hos Spiring
André Anker fremmer sosial bærekraft og skaper muligheter gjennom å ansette tidligere rusavhengige. Les mer om Spiring.no sitt arbeid for inkludering!