Det du lurer på om Brønnkarse Mikrogrønt
Få svar på vanlige spørsmål om brønnkarse mikrogrønt, inkludert hvordan det dyrkes og dets helsemessige fordeler.
Mikrogrønt eller microgreens er enkelt forklart spiselige planter som dyrkes og høstes tidlig, ofte innen 14 dager. Mikrogrønnsaker er næringsrike og du kan enkelt selv dyrke dem inne, noe som er en super måte å få egne ferske grønnsaker selv på vinterstid.
Spiring.no produserer mikrogrønt til kantiner og restauranter i Oslo. Vi dyrker vertikalt i et tilfluktsrom på Alna i Vollaveien 19, og alt skjer inne i kunstig lys. Men hva er hydroponisk dyrking, hva er mikrogrønnsaker og hvordan fungerer dette egentlig?
Vi opplever stadig spørsmål om hvordan man dyrker mikrogrønt og vil derfor lage en del artikler om akkurat det å produsere mikrogrønt, og det vi i Spiring.no gjør av mikrogrøntproduksjon siden det er en del nyskjerrige der ute.
Under vil du finne artikler om produksjon av mikrogrønt og hvordan du kan gå frem for å produsere egne mikrogrønnsaker.
Få svar på vanlige spørsmål om brønnkarse mikrogrønt, inkludert hvordan det dyrkes og dets helsemessige fordeler.
Lurer du på hvordan du kan dyrke solsikke mikrogrønt hjemme? Her får du svarene!
Svarene på det du lurer på om mikrogrønt erter!
Vertikal dyrking i høyden er lurt og bruker lite vann. Vi i Spiring.no dyrker i høyden!
Hydropkultur eller dyrking i vann kan benyttes for produksjon av mikrogrønt som brokkoli, erter, karse solsikker og sennep.
Mikrogrønt er spiselige små grønsaksplanter. Mikrogrønt kan høstes etter en til to uker.
Mikrogrønt er små grønsaksplanter. Mikrogrønt har blader og er steget før planten er sterk nok til å bære frukt.
Det er enkelt å dyrke mikrogrønt som er både godt og sunt hjemme. Dyrk erter, sosikke eller reddik som mikrogrønt på bare noen dager.