Månedlig mikronytt

Lille Blad sammen med Spiring på stand i Sofienbergparken.

Maja Heger
09.07.2021
Bilder: Jan Myrehagen og Maja Heger

Nyhøstede krydderurter fra Lille BladNyhøstede krydderurter fra Lille Blad

Spiring har i juni holdt aktiviteten i gang med ukentlige stands for å gjøre markedet oppmerksomme på prosjektet og varene våre. Vi har rigga oss til på Youngstorget, med informasjon og smaksprøver.

Da torget etterhvert ble fylt opp med storskjerm og sportsfantaster i forbindelse med fotball-EM, flytta vi oss til grønnere omgivelser i Sofienbergparken. Her er tempoet litt lavere, og trærne dessuten flere. Det gjør godt med skygge for sommersola midt i bykjernen.

Vi jobber også videre med å opprettholde kontakten med tidligere kunder – restauranter, kafeer og kantiner - nå som disse etterhvert forsøker å stable seg på beina igjen etter samfunnsnedstengninga.

Vi har siden sist dessuten knytta til oss flere samarbeidspartnere, som betyr mye for Spiring. Catering-leverandøren ISS har meldt sin interesse for å fortelle historien videre sammen med oss. Ved siden av det, vil vi i fortsettelsen jobbe side om side med den norske grønt-produsenten Lille Blad.

Smaksprøver på friske, smakfulle krydderurter fra Lille Blads produksjonslokaler i Askim er tilgjengelig på Spirings pop-up i parken, som fortsetter utover sommeren. Her får du naturligvis også smaksprøver på våre egne mikrogrønnsaker, samt noe attåt på en solskinnsdag!

Spiring vipps[Om Spiring]

Impact Startup

Vi er veldig glade for å være en del av Impact Startup allumniselskaper, og for å ha fått muligheten til å være en del av de sosiale initiattivene som Ferd har gitt støtte gjennom sitt akselerator program.