Månedsbrev mai
Gjenåpning i Oslo gjør at vi tar opp aktiviteten.
Maja Heger
02.06.2021
Siden pandemihånderingen har medført nedstegning av våre hovedkunder - restauranter og serveringssteder - har produksjonen av spirer naturlig nok vært redusert.
Vi har allikevel holdt aktiviteten i gang med opplæring av nye medarbeidere, sponsorjakt og markedsføring av Spiring.no, samt tilrettelegging for økt aktivitet når samfunnet nå sakte men sikkert åpnes igjen.
Vi har vært så heldige å få økonomisk støtte fra NAV, og dermed fått muligheten til å gå til innkjøp av to el-lastesykler. Slik kan vi på en miljøvennlig måte utvide leveringsradiusen for våre, allikevel svært kortreiste, spirer.
For øyeblikket dyrker vi mikrogrønnsaker som brokkoli, reddik og erter i bydelens lokaler i Sofienbergparken. Vi har også lokaler tilgjengelig i Rosenborggata, og er på utkikk etter ytterligere egnede lokaler.
Vi har blitt flere medarbeidere, og har fått styrket kreftene innen dyrking, salg og kommunikasjon.
Hver fredag framover kommer vil til å ha stand på Youngstorget, hvor vi vil selge friske spirer og varme vafler. Vi håper så mange som mulig vil komme forbi og hilse på oss!
Vi gjenopptar regulær utlevering av mikrogrønt så snart situasjonen tillater det.
Rigging av stand
André snakker med en nysgjerrig forbipasserende