
Miniportrettet: Trym Hagen
Intervju med gartnerimedarbeider Trym Hagen, som forteller om sin opplevelse av Spiring.no som arbeidsplass og hvordan de støtter ansatte som vil holde seg rusfrie.
Mikronytt Mai
Maja Heger
13.05.2022
Vi er godt fornøyd med å være på plass i nye, hyggelige kontorlokaler i Aktivitetshuset K1 på Tøyen. Årets mørkere måneder har Spiring brukt til blant annet å tilpasse og finpusse våre nye dyrkningslokaler på Alnabru i Oslo. Vi jobber nå med å tilpasse lys- og vanningsforhold for mikrogrønnsakene våre. Optimale verktøy og rutiner for dyrking, renhold og distribusjon er under kontinuerlig utvikling.
Bilde: Tommy byr på et av sine eksklusive smil under oppussinga av Spirings farm på Alnabru
I skrivende stund leverer vi omtrent 30 kasser mikrogrønt i uka, samt urter og salater fra Lille Blad. Vi produserer til de etablerte kantinelevereandørene ISS og 4Service, og er stolte over å kunne tilføye ærverdige Stortorvets Gjæstgiveri og Det Kongelige Hoff til vår nye kundeliste.
Vi er i dialog med flere nye kunder, samt våre gamle gode som er i ferd med å finne flyten etter pandemifølgene. Vi er glade for å ha fått gode tilbakemeldinger på det vi har levert hittil.
Denne måneden har vi mottatt 520 kasser som skal brukes til dyrking og utlevering av mikrogrønt fremover, så ambisjonsnivået er det lite å utsette på. For sommeren er planen å holde leveransen jevn på omtrent 50 kasser. Vi vil også tilby vareprøver til nye, potensielle kunder.
Vi jobber videre med å opprette en nettløsning, slik at kundene kan gå inn og bestille der. Flere av kjøkkensjefene våre ønsker naturlig nok spesifikke mikrogrønnsaker, mens andre kunder er fleksible. Vi ønsker å imøtekomme så mange som mulig. Følg med på Spiring.no fremover for lister over hva vi kan tilby.
Våre mikrogrønnsaker blir fremdeles levert levende, med minimalt av plastemballasje, produsert og distribuert under så bærekraftige forhold som vi for øyeblikket er i stand til å mestre.
Bilde: Tommy, kjøkkensjef ved det Kongelige hoff Nicolai Lundgaard og Jan utenfor slottet
Intervju med gartnerimedarbeider Trym Hagen, som forteller om sin opplevelse av Spiring.no som arbeidsplass og hvordan de støtter ansatte som vil holde seg rusfrie.
André ønsker Eva velkommen som praktikant hos Spiring
André Anker fremmer sosial bærekraft og skaper muligheter gjennom å ansette tidligere rusavhengige. Les mer om Spiring.no sitt arbeid for inkludering!
👍 Sosialt engasjement: Vi jobber for å gi mennesker med tidligere rusproblemer en mulighet til å komme tilbake til samfunnet. Våre medarbeidere får opplæring og støtte som kan hjelpe dem å holde seg rusfrie.
🌱 Sunt og bærekraftige: Spiring.no mikrogrønt er en rik kilde til vitaminer, mineraler og antioksidanter. De er også en god kilde til fiber, protein og sink. I tillegg er vår produksjonsmetode svært bærekraftig.
😋 God smak: Mikrogrønt fra Spiring.no er alltid ferske og har smaker som gjør dem til et godt alternativ til tradisjonelle grønnsaker. De kan brukes i salater, smoothies, sandwicher, omeletter og andre retter.
Solsikkespirer mikrogrønt er perfekt som topping på smørbrød, i salater, eller på supper.
Karse Mikrogrønt har en tydelig smak som er litt pepperaktig eller nesten som reddiker
Mikrogrønt av erter eller erteskudd smaker som milde sukkererter og kan brukes i stedet for, eller som tillegg til, andre grønnsaker.
De med erfaring med rus som ønsker en meningsfull jobb og som vil samarbeide om vårt formål
Opplæring av produksjon, salg og distribusjon av mikrogrønt lokalt. Vi produserer mikrogrønt til restauranter og kantiner i lokalområdet.
Minimumsdeltakelse og tilpasset relevans for hver enkelt som starter i Spiring.no
Enorme samfunnsøkonomiske besparelser, lavterskeltilbud for de som ønsker arbeid. Gi alle mulighet til å oppleve en meningsfull tilhørighet til samfunnet de bor i og være en viktig brikke i samfunnet.
Vi i Spiring fokuserer på FNs bærekraftsmål og her kan du lese litt om hvordan vi gjør dette.
Her finner du informasjon om bestilling og levering av mikrogrønt med mening!
Vi er veldig glade for å være en del av Impact Startup allumniselskaper, og for å ha fått muligheten til å være en del av de sosiale initiativene som Ferd har gitt støtte gjennom sitt akseleratorprogram.
Intervju med gartnerimedarbeider Trym Hagen, som forteller om sin opplevelse av Spiring.no som arbeidsplass og hvordan de støtter ansatte som vil holde seg rusfrie.
André ønsker Eva velkommen som praktikant hos Spiring
André Anker fremmer sosial bærekraft og skaper muligheter gjennom å ansette tidligere rusavhengige. Les mer om Spiring.no sitt arbeid for inkludering!
Intervju med gartnerimedarbeider Trym Hagen, som forteller om sin opplevelse av Spiring.no som arbeidsplass og hvordan de støtter ansatte som vil holde seg rusfrie.
André ønsker Eva velkommen som praktikant hos Spiring
André Anker fremmer sosial bærekraft og skaper muligheter gjennom å ansette tidligere rusavhengige. Les mer om Spiring.no sitt arbeid for inkludering!