
Miniportrettet: Trym Hagen
Intervju med gartnerimedarbeider Trym Hagen, som forteller om sin opplevelse av Spiring.no som arbeidsplass og hvordan de støtter ansatte som vil holde seg rusfrie.
I dag har Spiring.no levert ferskt mikrogrønt til det spennende frokostseminaret "The Green Deal of Opportunity", arrangert av EGGS design / Sopra Steria.
Alfa Sommersol
09.04.2024
Foredragsholdere var Andreas Aks fra Inextenso, Heikki Eidsvoll Holmås og Johanna Barcia fra Sopra Steria Footprint og André Kennedyfra EGGS Design
Under seminaret ble det diskutert flere interessante temaer, deriblant betydningen av gjennomsiktighet, og det å være oppmerksom på opprinnelsen til varene man selger. Lineær tenkning og produksjon ble fremhevet som "elefanten i rommet", med referanse til utfordringen rundt fast fashion, reparasjon og transformasjon. Løsningen er uten tvil en overgang til sirkulær, bærekraftig utvikling og miljøvennlig praksis. Det er et tydelig behov for handling og innovasjon innenfor disse områdene, for å sikre bærekraft.
Kokken Jarek(bilde) fra Dugurd kantiner imponerte med deilig mat og en flott presentasjon, og bidro til å gjøre arrangementet minneverdig og inspirerende. Med leveransen av mikrogrønt fra Spiring.no, og den engasjerende diskusjonen rundt miljøvennlig praksis, var frokostseminaret en verdifull mulighet for deltakerne til å lære og inspireres til handlinger mot en mer bærekraftig fremtid.
Intervju med gartnerimedarbeider Trym Hagen, som forteller om sin opplevelse av Spiring.no som arbeidsplass og hvordan de støtter ansatte som vil holde seg rusfrie.
André ønsker Eva velkommen som praktikant hos Spiring
André Anker fremmer sosial bærekraft og skaper muligheter gjennom å ansette tidligere rusavhengige. Les mer om Spiring.no sitt arbeid for inkludering!
👍 Sosialt engasjement: Vi jobber for å gi mennesker med tidligere rusproblemer en mulighet til å komme tilbake til samfunnet. Våre medarbeidere får opplæring og støtte som kan hjelpe dem å holde seg rusfrie.
🌱 Sunt og bærekraftige: Spiring.no mikrogrønt er en rik kilde til vitaminer, mineraler og antioksidanter. De er også en god kilde til fiber, protein og sink. I tillegg er vår produksjonsmetode svært bærekraftig.
😋 God smak: Mikrogrønt fra Spiring.no er alltid ferske og har smaker som gjør dem til et godt alternativ til tradisjonelle grønnsaker. De kan brukes i salater, smoothies, sandwicher, omeletter og andre retter.
Solsikkespirer mikrogrønt er perfekt som topping på smørbrød, i salater, eller på supper.
Karse Mikrogrønt har en tydelig smak som er litt pepperaktig eller nesten som reddiker
Mikrogrønt av erter eller erteskudd smaker som milde sukkererter og kan brukes i stedet for, eller som tillegg til, andre grønnsaker.
De med erfaring med rus som ønsker en meningsfull jobb og som vil samarbeide om vårt formål
Opplæring av produksjon, salg og distribusjon av mikrogrønt lokalt. Vi produserer mikrogrønt til restauranter og kantiner i lokalområdet.
Minimumsdeltakelse og tilpasset relevans for hver enkelt som starter i Spiring.no
Enorme samfunnsøkonomiske besparelser, lavterskeltilbud for de som ønsker arbeid. Gi alle mulighet til å oppleve en meningsfull tilhørighet til samfunnet de bor i og være en viktig brikke i samfunnet.
Vi i Spiring fokuserer på FNs bærekraftsmål og her kan du lese litt om hvordan vi gjør dette.
Her finner du informasjon om bestilling og levering av mikrogrønt med mening!
Vi er veldig glade for å være en del av Impact Startup allumniselskaper, og for å ha fått muligheten til å være en del av de sosiale initiativene som Ferd har gitt støtte gjennom sitt akseleratorprogram.