Miniportrettet: Frédéric De Miol

"Den varierte smaken og utseendet på mikrogrønt gjør at det passer perfekt til våre retter"

Frédéric De Miol, kantinelederen hos 4Service i Vækerø Park i Oslo, tar seg av lunsjserveringen for de ansatte, i tillegg til å drive en koselig kaffebar og møtematservering.

Miniportrettet: Frédéric De Miol Frédéric viser frem lekre lunsjtallerkner toppet med mikrogrønt fra Spiring.no

Alfa Sommersol
16.05.2024

Hva er målet med gjesteopplevelsen deres?

Vi serverer et bredt utvalg av varm lunsj og salater til 800 personer daglig, og tilbyr også kveldsservering til ulike selskaper, fra enkle tapas til flerretters middager. Vi ønsker at gjestene våre skal føle seg velkomne og finne noe de liker, samtidig som de kan utforske nye smaker som frister dem. Lunsjen på arbeidsplassen er viktig, så vi jobber hardt for å sørge for at alle blir fornøyde med måltidene sine i den tiden de har til rådighet.

Hvordan prioriterer du bærekraft i arbeidet ditt?

Bærekraft er alltid i tankene mine når jeg planlegger menyen, bestiller varer eller implementerer nye rutiner. Vi har gode bærekraftige rutiner hos 4Service som støtter oss i å velge miljøvennlige alternativer og håndtere matavfall effektivt. Vi informerer også gjestene våre om våre bærekraftige valg for å øke bevisstheten.

Hvilke krav har du til råvarer og deres opprinnelse?

Som kokk fra Frankrike har jeg alltid vært opptatt av kvaliteten på råvarene. Vi fokuserer på å bruke lokale og kortreiste råvarer for å sikre høy kvalitet samtidig som vi tar hensyn til miljøet.

Hvordan bruker dere mikrogrønt i matlagingen?

Vi bruker mikrogrønt fra Spiring.no i flere deler av serveringen vår. Det gir en fin finish på tallerkenen, tilfører smak og sprøhet til salater, og brukes som topping i suppebuffeen vår. Den varierte smaken og utseendet på mikrogrønt gjør at det passer perfekt til våre retter.

Slik benytter Frédéric og teamet mikrogrønt på Vækerø ParkSpiring.no mikrogrønt "in action" på tallerken hos Vækerø Park.

Har du erfaring med inkluderende arbeidsplasser, slik Spiring.no gjør, og hva synes du om dette?

Vi støtter inkluderende rekruttering hos 4Service ved å ha lærlinger fra Oslos program for voksenopplæring og andre i reorientering. Vi ser på bedrifter som Spiring.no som viktige bidragsytere til å skape et inkluderende arbeidsliv, og vi er alltid åpne for å samarbeide med slike initiativer.

Hvorfor velge Spiring.no?

Spiring på 1-2-3

Spiring

Hvem er vi til for?

De med erfaring med rus som ønsker en meningsfull jobb og som vil samarbeide om vårt formål

Hva gjør vi?

Opplæring av produksjon, salg og distribusjon av mikrogrønt lokalt. Vi produserer mikrogrønt til restauranter og kantiner i lokalområdet.

Hvordan gjør vi det?

Minimumsdeltakelse og tilpasset relevans for hver enkelt som starter i Spiring.no

Hvorfor gjør vi det?

Enorme samfunnsøkonomiske besparelser, lavterskeltilbud for de som ønsker arbeid. Gi alle mulighet til å oppleve en meningsfull tilhørighet til samfunnet de bor i og være en viktig brikke i samfunnet.

FN-s Bærekraftsmål

Vi i Spiring fokuserer på FNs bærekraftsmål og her kan du lese litt om hvordan vi gjør dette.

Bestilling og levering

Her finner du informasjon om bestilling og levering av mikrogrønt med mening!

Lær mere om Spiring her

Impact Startup

Vi er veldig glade for å være en del av Impact Startup allumniselskaper, og for å ha fått muligheten til å være en del av de sosiale initiativene som Ferd har gitt støtte gjennom sitt akseleratorprogram.