Tommys Pizza med Mikrogrønt

Parmesan- og Ricotta-pizza med pistasjnøtter, bacon og mikrogrønnsaker

Uansett hvilke smaker du lengter etter, kan du gjøre det om til en pizza! Hva med å kombinere salt Parmesan med knasende pistasjnøtter og røkt bacon toppet med vakre, mikrogrønnsaker.

Ingredienser

Oppskrift på honninghvetepizzadeig

1/2 kopp Ricotta-ost

1/2 kopp Parmesan-ost, revet

2 ss Extra Virgin olivenolje

1/2 teskje pepper, ferskmalt

1/4 teskje havsalt

1/4 kopp pistasjnøtter, grovhakket

4 skiver røkt bacon, skåret i 2,5-5 cm brede strimler

1/2 kopp Spiring mikrogrønnsaker bruk gjerne brokkoli, reddik eller ertespirer.

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 260 grader Celsius.

  2. Forbered deigen og dryss litt mel på en pizzastein eller en pizzapanne for å unngå at pizzaen sitter fast.

  3. I en bolle blander du sammen Ricotta, Parmesan, olivenolje, havsalt og pepper. Bland godt, og plasser blandingen på pizzadeigen.

  4. Legg på bacon og halvparten av pistasjnøttene.

Stek pizzaen i 14-18 minutter, til deigen er gyllenbrun og baconet er sprøtt.

Før servering pynter du med resten av pistasjnøttene og mikrogrønnsakene.

Tommys ferdige Pizza med Mikrogrønt

Denne pizzaen kan serveres som en forrett, en elegant lunsj eller en enkel middag.

God appetitt!

Andre tips fra Spiring.no