Bli med å skap inkluderende arbeidsplasser, vipps valgfritt beløp til 542 518

Bilde av pesto

Tommys pesto

Denne enkle pestooppskriften er full av deilig mikrogrønt og har en smak som passer perfekt til en rekke forskjellige retter.

Bland i fersk pasta og tilsett noen friske tomater eller bruk til pizza, grillede grønnsaker, eller bare smør på toast med et posjert egg. Pesto er veldig allsidig og er veldig bra for deg også! Nyt Spiring.no mikrogrønnsaker.

Ingredienser

Hvordan

  1. Legg alle ingrediensene i en blender, tilsett mikrogrønnsaker, basilikum, hvitløk, sitronsaft og olivenolje.

  2. Bland til en smørbar pasta.

  3. Juster smaken - tilsett salt, pepper, olivenolje og mer sitronsaft for å oppnå konsistensen og smaken du ønsker.

  4. Kos deg med det samme eller oppbevar i en lufttett, beholder i kjøleskapet i opptil 5 dager.

Om du ønsker en litt annen smak på pestoen kan du legge til revet parmesan eller erstatte basillikum med spinat eller grønnkål.

Solsikke

Spirene har en mild, nøtteaktig smak og er passer like godt i salater som wok. Om du ønsker å prøve noe nytt på brødskiva kan du mixe avocado, smøreost og solsikkespirer til smørepålegg i en kjøkkenmaskin. De inneholder mye A- og C-vitamin.

FOTO: https://unsplash.com/@alienowicz

Andre tips fra Spiring.no

Spiring.no på 1-2-3

Hvem er vi til for?

Spiring skal sysselsette folk med tidligere ruserfaring for å hindre tilbakefall til rus.

Hva gjør vi?

Opplæring innen lokal produksjon, salg og distribusjon av mikrogrønt.

Hvordan gjør vi det?

Individuelt tilpasset deltakelse og høy relevans til erfaring og motivasjon for hver enkelt som starter i spiring

Hvorfor gjør vi det?

Samfunnsøkonomiske besparelser, lavterskeltilbud for de som ønsker arbeid. Gi alle mulighet til å oppleve meningsfull tilhørighet gjennom det å være en bidragende part i samfunnet.