Bli med å skap inkluderende arbeidsplasser, vipps valgfritt beløp til 542 518

Spiring.no med stand på Youngstorget

Fredagsstemning på torget

Spiring.no deler ut smaksprøver på Youngstorget

Maja Heger
16.06.2021
Foto: Jan Myrehagen/Øystein Aurlien

Tommy fra Spiring.no deler ut smaksprøver på YoungstorgetSpiring er godt i gang med å bli komfortable på Youngstorget. Hver fredag møter vi mann- og kvinnesterke opp med friske, selvdyrka mikrogrønnsaker som vi deler ut smaksprøver på. Til nå har vi tilbudt reddik- og brokkolispirer, og flere variasjoner vil dukke opp utover sommeren.

Vi frister også med nystekte vafler og informasjon om hva vi driver med. Eller rett og slett bare en hyggelig samtale man kan ta med seg videre inn i helga.

Det er viktig for oss at alle trives og har det godt underveis. Så å kunne ta en pause fra sola under teltet vårt, eller bare sette seg ned med en kaffe, saft eller vaffel mens man s er livet haste forbi, er bra!

Vi syns vi har blitt tatt godt i mot, og stadig fler forbipasserende viser interesse både for produktet og prosjektet vårt.

Vi håper prøvene har falt i smak, og at enda fler vil få mulighet til å teste ut mikrogrønnsakene våre i framtida. Vi trenger å tjene penger, så arbeidsinnsatsen kan belønnes. Så er du nysgjerrig (eller vaffelsulten), kom forbi Youngstorget fredag mellom 14 og 16!

Spiring.no på 1-2-3

Hvem er vi til for?

Spiring skal sysselsette folk med tidligere ruserfaring for å hindre tilbakefall til rus.

Hva gjør vi?

Opplæring innen lokal produksjon, salg og distribusjon av mikrogrønt.

Hvordan gjør vi det?

Individuelt tilpasset deltakelse og høy relevans til erfaring og motivasjon for hver enkelt som starter i spiring

Hvorfor gjør vi det?

Samfunnsøkonomiske besparelser, lavterskeltilbud for de som ønsker arbeid. Gi alle mulighet til å oppleve meningsfull tilhørighet gjennom det å være en bidragende part i samfunnet.