Fredagsstemning på torget

Maja Heger
16.06.2021
Foto: Jan Myrehagen/Øystein Aurlien

Spiring er godt i gang med å bli komfortable på Youngstorget. Hver fredag møter vi mann- og kvinnesterke opp med friske, selvdyrka mikrogrønnsaker som vi deler ut smaksprøver på. Til nå har vi tilbudt reddik- og brokkolispirer, og flere variasjoner vil dukke opp utover sommeren.

Vi frister også med nystekte vafler og informasjon om hva vi driver med. Eller rett og slett bare en hyggelig samtale man kan ta med seg videre inn i helga.

Det er viktig for oss at alle trives og har det godt underveis. Så å kunne ta en pause fra sola under teltet vårt, eller bare sette seg ned med en kaffe, saft eller vaffel mens man ser livet haste forbi, er bra!

Vi syns vi har blitt tatt godt i mot, og stadig fler forbipasserende viser interesse både for produktet og prosjektet vårt.

Vi håper prøvene har falt i smak, og at enda fler vil få mulighet til å teste ut mikrogrønnsakene våre i framtida. Vi trenger å tjene penger, så arbeidsinnsatsen kan belønnes. Så er du nysgjerrig (eller vaffelsulten), kom forbi Youngstorget fredag mellom 14 og 16!