Spiring.no med stand på Youngstorget

Fredagsstemning på torget

Spiring.no deler ut smaksprøver på Youngstorget

Maja Heger
16.06.2021
Foto: Jan Myrehagen/Øystein Aurlien

Tommy fra Spiring.no deler ut smaksprøver på YoungstorgetSpiring er godt i gang med å bli komfortable på Youngstorget. Hver fredag møter vi mann- og kvinnesterke opp med friske, selvdyrka mikrogrønnsaker som vi deler ut smaksprøver på. Til nå har vi tilbudt reddik- og brokkolispirer, og flere variasjoner vil dukke opp utover sommeren.

Vi frister også med nystekte vafler og informasjon om hva vi driver med. Eller rett og slett bare en hyggelig samtale man kan ta med seg videre inn i helga.

Det er viktig for oss at alle trives og har det godt underveis. Så å kunne ta en pause fra sola under teltet vårt, eller bare sette seg ned med en kaffe, saft eller vaffel mens man s er livet haste forbi, er bra!

Vi syns vi har blitt tatt godt i mot, og stadig fler forbipasserende viser interesse både for produktet og prosjektet vårt.

Vi håper prøvene har falt i smak, og at enda fler vil få mulighet til å teste ut mikrogrønnsakene våre i framtida. Vi trenger å tjene penger, så arbeidsinnsatsen kan belønnes. Så er du nysgjerrig (eller vaffelsulten), kom forbi Youngstorget fredag mellom 14 og 16!

Hvorfor velge Spiring.no?

Spiring på 1-2-3

Spiring

Hvem er vi til for?

De med erfaring med rus som ønsker en meningsfull jobb og som vil samarbeide om vårt formål

Hva gjør vi?

Opplæring av produksjon, salg og distribusjon av mikrogrønt lokalt. Vi produserer mikrogrønt til restauranter og kantiner i lokalområdet.

Hvordan gjør vi det?

Minimumsdeltakelse og tilpasset relevans for hver enkelt som starter i Spiring.no

Hvorfor gjør vi det?

Enorme samfunnsøkonomiske besparelser, lavterskeltilbud for de som ønsker arbeid. Gi alle mulighet til å oppleve en meningsfull tilhørighet til samfunnet de bor i og være en viktig brikke i samfunnet.

FN-s Bærekraftsmål

Vi i Spiring fokuserer på FNs bærekraftsmål og her kan du lese litt om hvordan vi gjør dette.

Bestilling og levering

Her finner du informasjon om bestilling og levering av mikrogrønt med mening!

Lær mere om Spiring her

Impact Startup

Vi er veldig glade for å være en del av Impact Startup allumniselskaper, og for å ha fått muligheten til å være en del av de sosiale initiativene som Ferd har gitt støtte gjennom sitt akseleratorprogram.